Stressi on alkanut helpottamaan vihdoin ja se herkkyys elämään mitä ihmisen on hyvä tuntea on palannut. Tunnun pitkästä aikaa eläväni tässä hetkessä. Aistit ovat virittyneitä, tunteet pinnalla, ajatukset helposti sanottavissa. Vaikka elämä kaikkea muuta kuin helppoa tämän vuoden puolella on ollut, minä nautin elämästä. Se tuntuu elämisen arvoiselta itkuine ja suruine kaikkineen. Ehkä suurin oivallus on ollut tunne siitä etten halua seurustella - en halua kiintyä tähän kaupunkiin, en halua elää kompromissielämää, en halua tulla muutetuksi niin vaikutusalttiissa elämänvaiheessa kun nyt olen. Haluan olla ja tulla omakse itsekseni ja miellyttämisenhaluisena ihmisenä helposti siihen itseni muuttamiseen tielle menen kun rakastun. Minä en halua sitä, minä haluan täysipainoista elämää omana itsenäni.

Kaipaan silti läheisyyttä paljon. Kaipaan haleja, kaipaan silityksiä, kaipaan kainaloa jossa nukkua. Kaipaan lämmintä vartaloa ja tuhisevaa hengitystä viereltä. Kaipaan sitä turvallista tunnetta mitä turvallisen tuntuisen miehen kanssa nukkuessa tulee. Tunnetta siitä että olen turvassa, että mikään elämässä ei minua voi sen miehen kainalossa vahingoittaa. Tunnetta siitä että kaikki järjestyy.

Kaipaan myös seksiä - sitä lämpöä, sitä hikeä, sitä toisen jännittyneiden lihasten tunnetta omia vasten. SItä tuhinaa, sitä hengitystä, sitä nautintoa.  Sitä synkroniaa jossa etsii sitä oikeaa tahtia toisen kanssa. Sitä jännittynyttä tunnetta ennen kuin ensimmäisetkään vaatteet on riisuttu. Sitä himoa joka saa avaamaan toisen vaatteiden nappeja nopeammin kuin luulisi olevan mahdollista. Sitä elämänmakuista tunnetta joka antaa voimaa ja saa hymyilemään parikin päivää jälkikäteen. Sitä hiestä nihkeätä vartaloa jota vasten nukahtaa autuaan tietämättömänä mitä kaikesta siitä seuraa, sillä seksi tosiaan muuttaa kaiken. Joskus hyvään, toisinaan huonoon suuntaan. Mutta sitä seuraava muutos on varma.

Tähän elämänvaiheeseen sopisi vaan niin hyvin elämänmakuinen seksisuhde. Tapa nukkua yhdessä, puuhastella pieniä ja välillä naida yhdessä ilmaan mitään sopimuksia, vaatimuksia tai odotuksia. Kokemus on opettanut ettei se yleensä sellaisena toimi, mutta mikään ei estä yrittämästä uudelleen.

Sillä tulevasta ei voi tietää, ainoa tärkeä on tämä hetki.