Tuntui hauskalta idealta lainata viimevuotinen idea Ikisinkulta ja tilastoida mennyt vuosi miehittäin. Ei niitä kiinnostuksia montaa ole ollut, mutta liian monta silti. Miten ne oikeilta tuntuvat hetket voivatkin näyttää niin julmilta kirjoitettuina?

Ihastuksia: 4
Joissa vastapuoli oli ihastunut: Mistäs tuon tiedät mutta ehkä kaksi ?
Jotka johtivat suhteeseen: 0
Suutelukavereita: 2
Pisin ihastelusuhde: Kyllä se keväinen puolen vuoden mittainen koulukaverin tiirailu vetää pisimmän korren, vaikkei tämänsyksyinen tuore tapauskaan mikään ohimenevä näytä olevan.
Vuoden miesmoka: Kosteissa juhlissa julkinen suutelu ei ole tapaistani, saatika sitten fiksua. Sitä häpeää korjattiinkiin sitten hetki.
Vuoden mukavin miesasia: Loppukeväinen varsin söpö ja kiltti tapaus. Harmitti että asui muualla. Samaten se tunne kun uskalsi kertoa omista tunteista vaikkei niihin sitten vastattukaan.
Vuoden ikävin miesasia: Suru mikä seurasi kun ei toinen tainnutkaan tuntea samoin.
Vuoden turha mies: Tämän syksyn hätäpäinen kiinnostus joka oli vähän turhan likellä muuta sutinaa. Syntyi melkein surkuhupaisa tilanne kun olen ollut hieman ehtiväisenä. (vaikka mitään ei tapahtunut mutta pienissä piirissä ei pahemmin kannata muihin pöytiin katsoa.)
Vuoden tärkein mies = vuoden mukavin miesasia: Kumpikin muistutti että kiinnostavia miehiä on olemassa eikä kykyni tuntea sitä jotain ihmisiä kohtaan ole kadonnut mihinkään.
Vuoden miesyllätys: Miespuolinen ystävä jonka puheet ja teot eivät kulje käsi kädessä.
Vuoden pettymys: Pelkkä tunne ei riitä vaan niin moni muukin asia pitää loksahtaa paikoilleen. Toista ei voi auttaa pääsemään peloistaan vaan se on tehtävä itse.
Vuoden hehkutus: Sama syksyinen ihastus josta on tullut puhuttua monenmoiset illat ystävien seurassa...
Itkun aiheuttaneita miehiä: 2
Treffejä: 1

Arvosana miesvuodelle 2011: 7+