Jokainen joka on pitempään viihtynyt sinkkuna on varmastikin saanut kuulla kannustaviksi tarkoitettuja kommentteja. Varmastikin yhtä moni on todennut niitä kuullessaan miten typeriä ne tuntuvat olevan, ja minä ajattelin tänään pukea ne ajatukset sanoiksi.

Se oikea tulee kun sitä vähiten etsit

Hyvät naiset ja herrat, idioottimaisten kommenttien kruunaamaton klassikko! Jokainenhan tietää että mitä enemmän sitä yrittää olla ajattelematta jotakin, sitä pahemmin se ajatuksissa pyörii. Etsiminenkin tunnetusti lakkaa kun sitä vaan lakkaa etsimästä. 

Nauti niin kauan kun voit

tai vaihtoehtoisesti

Voi, ollappa vielä sinkku

Kyllä, olen suunnattoman onnekas saadessani kuulla mitä mielikuvituksellisimpia kommentteja miksi huomenna ei sovi tavata, juodessani ison määrän vaivaannuttavia pullakahveja ja pyytäessäni monen monta salavaa sen yhden kuhan sijaan.

Samaten olen hyvin iloinen niinä kertoina kun jonkunnäköisen sängynlämmittäjän tuon kotiin ja huomaan miehen olevan joko uskomaton tumpelo, ihan älyttömän tyhmä tai vaihtoehtoisesti tyhmä, tumpelo ja vielä aivan liian huolekas. Aamulla tajutessani miehen tuoneen krapulan lisäksi myös klamydian minä suorastaan huo'un onnea. Ymmärrän hyvin miksi haluaisit olla kengissäni.

Sinä olet vielä niin nuori että ehdit kyllä

Huoleton nuoruus kannattaakin tuhlata murehtiessa mikä itsessä on vikana tai itkiessä peiton alla taas kerran pieleenmennyttä ihmissuhdetta. Muiden viettäessä uuttavuotta käsi kädessä vietät sitä itse toisessa kädessä tähtisadetikku ja toisessa kuohuviinipullo, päässä hemaisevan seksikkäät vilkkuvat poronsarvet ja suoltaen suustasi lupauksia uudelle vuodelle jota missä suurimmassa määrin et pysty pitämään. 
 

 

Parhaassa tapauksessa kuulet näiden kannustavien kommenttien lisäksi vielä rakentavaa palautetta. 

Sinä olet liian kranttu 

tai

Unelmaprinssiä ei ole olemassakaan

Suomalaiselta mieheltä on epäilemättä liikaa vaadittu omata jonkinnäköiset käytöstavat, osata käydä jonkunnäköistä alkeellista kommunikaatiota ja käydä jonkintapaisessa työssä/opinahjossa (tai edes yrittää). Epäilemättä epärealistisia vaatimuksia.

Seuraavan kerran taidan toivottaa näiden sanojan hevon kuuseen. Eipä tässä muuta kuin rakentavaa loppuviikkoa kaikille sinkuille!

 

Kuvat täältä ja täältä.